Känner mig lite ensam sådär

Hej...................... Är sjuk. Är ensam hemma. Har inget godis. Msn funkar inte. Vill gråta. HIhihhHII!!!! Nej men alltså.. Så jävla tråkig lördag.. Men måste verkligen vara frisk denna vecka eftersom att jag har nationella, som alla andra i årskurs 9 har :P::P:P:P::PP: Ska gå och titta film. Hejdå.

Lite oseRri

 
Blinkar ganska ofta med mitt ena öga. Eller det är mindre iaf.


Lala

Hei! Kom precis ut ur duschen och nu sitter jag och lyssnar på musik. Smack my derb vettni. Idag har jag iaf varit i täby. Och skolan då :P Men iaf så köpte jag ett par skor, eftersom att mina andra var lite TraSiGa. Köpte även 2 par lite längre linnen och sen ett par jeans. hihHIHIHI!!! Orkar inte ta kort och sånt bajs. Inte nu iaf.

Hehe läste inte ut min bok igår. MEN jag läste. Fast bara typ 15 sidor :P Men asså den suger.. + att jag inte ens gillar att läsa. Har läst eN bra bok i hela mitt liv. GuMmItArZaN. Aja den där boken jag läser nu ska vi iaf göra en teater av och visa upp den på engelska lektion. Det ska vi göra på onsag och vi kommer ju knappast hinna göra en. Vi har inte börjat så :P Eller jooooooooooooooooo, vi har skrivit typ 10 meningar, men det kommer man inte långt med.

På tisdag är det nationella i svenska! Är inte det minsta nervös.. finns inget att vara nervös för liksom. Bara att läsa frågorna ordentligt så ska det väl gå.. Eller ok är lite nervös. FÖR TIIIDDDEEEENNN!!! Vår lärare berättade att 2 killar (förra året alltså) ifrån vår skola inte hann göra dom 3 sista sidorna. OMG?! :'( Lite leeeskigt.

Ska dra nu, puss :)

Tom

Tja! Nej... Hej.


Nu har man duschat och sedan plattat håret. Hehe alltså jag klippte bara 3 cm typ men ändå!!! JAG ser skillnad men det kommer nog ingen annan göra.

Har inte börjat läsa boken än. Rjfgklejgr,fek,,ee,azdf,dsdas.. Hejdå.

Oj

Klippte precis mitt eget hår, hahahhahahahh!!!!!!

Sweet song


Sätt på båda låtarna samtidigt så ska det bli en riktigt bra mix ska du se.

Världens bästa låt


Barra

Hej!

Har håltimme nu, NAIZ?! Hade precis gympa. Robin höll i lektionen. Man skulle typ stå på händer och massa sånt bajs och jag suger på sånt, så jag gjorde typ inget :P Men iaf.. Så var det en tjej i min klass som råkade ha sönder en sak och det händer ju liksom. Ingen stor grej. Men våran fröken förstorar upp det som fan och lalalalalalal.

Hehe.

Idag måste jag läsa ut den där jävla boken och börja med frågorna. Hehe läste aldrig igår. Orkade inte. Och sen så ska jag typ..... inte dotdotdot, utan jag vet inte :) Okej det var töntigt...... Men har inget att skriva liksom.

Hejdå :)


Redo.

Söt du är

Hejjjjjj UttTrar.

Kom precis hem, har varit i skolan. Gjorde inte ett skit men eftersom att det var efter skoltid så får vi ledigt en halv dag typ :) Naiz. Ska äta middag nu. Lax. Sedan ska jag läsa ut en bok som suger.. Men måste göras så MjaU. Vet att jag typ inte bloggar så ofta och när jag väl bloggar så är det tråkiga inlägg men.. PALLaaaRR InntTEeee Bry MiGg.

Christian Skrev nyss till mig på msn och undrade om jag kunde hjälpa honom med en sak. Om jag hade tråkigt alltså. Men nej! HArRR Sååå RoLiGttt När jag skriverRR I min LiLLAaa BLoogiiSS!!

SmeK.

Söwt

HeeeJJ!!

Haha Sophie är här och hon vaknade nyss. Hahah så var det ganska högt ljud på tv'n så säger hon med sin lilla bambiröst: SäääNNHHKKk....DuumMM. Du ReTaSS BaRRaa... DUUUMMMmmmm!!!!!!!! JaG Är En LitEN DelffiiiiN Som hoPPaRRR!!!!

Hahahhaahhaha...

En tår i ögat

Öhööhöh, måste plugga...



En inte så glad Lis.

Skolan suger just nu

Hej.. Har ingenting att säga... Har skrattat mycket idag. Beror mycket på Andrea och Felicia. Typ. Amanda också. Lyssnar på Bella's lullaby för stunden. NaIz låt det där alltså. Måste plugga nu vettni. Musik prov imorgon och jag vet inte mycket jag. Kommer troligen inte veta mer imorgon heller men känns inte bra att sitta vid datan när jag inte vet något :P Hej.

Myra


Sophie ser ut så när hon tänker på mig.


:'(

UHuHhuuhhu, har sovit i 3 timmar :(::(:((::((:(:(((:((:(:(:(::(!!! Gud vad jag inte kommer kunna sova ikväll :(

Hi


åh jag är så heftig




Sara e coOoOOOoool.
Jag är hennes enägg.

Turn off the light

Sophie kommer hit snart och nu ska jag lyssna på liiite för hög musik.


Fläta



:D

Uttis

Sophie ville att jag skulle skriva om en liten olycka som hände idag. Idag när vi hade gympa så sprang alla runt som små uttrar och såg söta ut. Aja iaf, så ser jag i min ögonvrå att sophie står snällt och håller i en boll och jag vänder mig om för att se henne lite bättre liksom. Så kommer William!! Med full fart. Springer rätt in i henne med världens fart. Deras huvuden krockar och Sophie FLYYGEERR!!!! Hon flyger bak. Och dunkdunkdunk, så fick hon en bula. Jag ba springer fram för att rädda den lilla uttisen och efter mig kommer resten av flocken. Hon mår bra nu iaf :D William sa inte ens förlåt :(


ESS i svenska

Tror att jag ska lägga mig och titta på Twlight. Ja det ska jag. Vill bli trött liksom. Man blir pigg av att sitta vi datorn. Eller MAN blir inte, JAG blir. Kom på att ni inte vet någonting om mig så man kan ju vara lite generös och berätta lite om sig själv. Lisa Söderberg heter jag.

Får alltid massa konstiga sms av folk som jag inte känner :( Lite läskigt. Typ. SmeK.

Viktigt

19:23 Sophie, 19:23.

Ett stycke spott

Hej uttrar.

Sitter och pluggar vettni. Svenska. Oj så underbart. Nej men det är inte allt för tråkigt. Ska först läsa en text och sedan svara på olika frågor. Har valt att svara på MVG frågorna så dom är lite krångliga, men det går :) Det ska dock in om 2 veckor så det är chill liksom. Skulle egentligen behva plugga NO men man kan ju ge sig fan på att jag glömde boken i skolan. Haha förresten så var det en kille i 6an som spottade på en kille i min klass idag? Alltså vaaa?!?! Vem fan spottar på någon? :P Förresten var det catfight i min skola igår :D Men jag missade det :88'8'8'(:(*(*(((* Ville se. Hahhahahaha... Det är så jävla kul med det där, för ena stunden är dom "bästisar" och sen kallar dom varandra för hora. OcH SeeEeNNN LOOOVAaddeeE HeeNNeess PPoojjKKvään Att KuTTaa(?) DeeNN AnndRAA!! Då kanske man får se lite action ändå. Nä... Vill inte att dom ska slåss. Men det är kul när tjejer slåss.. ellEERr RIVS!!!

Gotta go :D Puss.

Blä

Hm... läste precis det stinalee skrev. Hon verkar ju inte fatta att det handlar om modeller, eller "vanliga" människor som svälter sig för att platsa in. Hon tar åt sig bara för att hon är smal, men det är skillnad. Hon är ju naturligt smal så varför fan hon ska ta åt sig fattar jag inte. Men håller dock med om att man är kvinna oavsett om man är smal/mullig eller whatever :D Inte likt mig att skriva något såhär seriöst, men vafan.. :)


Ett vitt hårspänne

Idag fick man ju ett vitt hårspänne av simon syster. Inte illa.


.

Ju större kärlek desto störra smärta.

Något fel

Vet ni vad jag fick reda på igår?!?!?! Vi ska ha nationella i NO. Alltså ååååhh.. Vet att jag sa att jag fattar allt, och det gör jag. MEN bara det som vi håller på me just nu :P Fysik. Atomer. Men det kan ju komma vad som helst på det där jävla provet liksom.. det sög ju. IG :( Förresten så sa våran lärare att om man har t.ex VG i svenska men får ett starkt G på nationella så kan man ändå behålla sitt VG. MEEEEN så säger hon att det är typ nya regler ch att om man får IG på ett prov så är man kööööööööööööörd. KÖRD! Inte för att jag tror att jag kommer få IG men ändå :P Blir ju nervös.

OK nu ska jag inte blogga mer idag, bara vila.

Wee-wee

Hejsan :)

Mår dåligt. Illa. Bajs. Tittade nyss på the city. HaTaR JaYY!!!!!!!!!!!!!!!!!! Förresten, är det någon som vet när the hills börjar? Inte gått på jättelänge? :O *LeDsEn*. Idag har jag varit glad hela dagen, precis som jag alltid är!!!!!!!!!!!!! Okej??!!?

Ok, det där var inte sant. Eller jo, jag är glad men jag mår dåligt. Alltså, min hjärna är glad men inte min kropp. OK? Vet inte vad det betyder men det lät bra. SoM fAn. Jaja, om ni nååågon gång har tråkigt så ska ni läsa denna blogg: KLICKAAAAAAAAaa

Hon är så jääääääääääääääääääääääääääääääääävla rolig alltså. Nu håller mitt huvud på att gå sönder lite så ska sova. Puzzs.

lite sick

Sjuk. Spya. Blä.


Hihi

Nu pratar jag med en annan victor. Han säger att jag alltid är sur.. :( Det sa Robban med! Det är något fel på världen :)


Tralalalla

HeJ!

Orkar  inte skriva........ Pratar iaf i telefon med Victor :) IHIIHIHIHHHHHHhhhhhhhhhh. Yeye ska sätta på en film snart så skriver inget mer idag skulle jag tro. Ha det bra.

Skola<3

Haha sa ju att jag var glad idag, men det vände snabt. Eller nej, var glad ett tag. Dom senaste 2 timmarna har jag varit skitsur på alla, men det kanske är för att jag är väldigt trött. Tänkte titta på film nu. Saw V. Ensam. Hihi. Har inte sett den. Oj vad mycket punkter. Aja. Kul. Fåååååååååååår inte somna för då kommer jag icke kunna somna ikväll.. Efter jag har kollat på filmen ska jag plugga SO och NO iaf :) SO är ju intressantaste ämnet just nu iaf. Andra världskriget :)


Jag. Nu. Fniss. Inte kul.

Glad

Hej :D

Blev precis klar och jag börjar klockan 8. Naiz :) Fan vad glad jag är :D en glad lis är en rolig lis. Okej... Tönt.  Skriver efter skolan :D Puss!!!!

Apelsin

Länken funkade visst inte och jag orkar inte fixa.. Haha det blev ett till inlägg. Men jag skriver aldrig någonting vettigt och det kommer jag inte göra nu heller. Det kommer jag aldrig. Synd.

Blev precis klar med att plugga så nu ska jag bara titta på film. Troja blev det, som alla dom senaste dagarna också. Kollar alltid på den när jag är hemma hos min far. Men den är bra :) SmEk

Inte så charmig bild.

Dark

Tänkte plugga en kort stund och sen titta på en film.. Sen blir det väl att sova :) Ni kan få en skön "låt". Klicka.
Var tvungen att göra så eftersom att jag inte har en aning om hur man lägger in ett youtube klipp.. Men det där funkar väl.

Puss.

Gul snö

Vad mycket snö :D Jag gillar inte snö. It looks pretty nice tho. Har fortfarande jätteont i huvudet, men måste fan till skolan imorgon.. Min blogg är lite tråkig just nu (OK, den är alltid det) för jag har inga bilder... så har fixat en riktigt fin bild åt er som jag hittade på google.  Hahahahahaha vet inte varför jag länkade....... Hahahhahhaaha.


Fel person

OK, tog bort det förra inlägget jag skrev..

Hej btw :D Idag har jag varit hemma för jag har väldigt ont i huvudet och är förkyld. Har tittat på transformers och.. kommer fan inte ihåg.. skitsamma :)

En grej bara.. Om man inte vill ha med en person att göra, varför läser man då dens blogg? Tycker inte ni att det är lite konstigt? Till och med kommenterar liksom.. Tycker att det är väldigt konstigt alltså. Jaja idag ska jag P L U G G A. NO är kul ju.. Helt seriöst. Det blir fan kul om man fattar och nu fattar jag ALLT! n44bsssss :)

Dettta inlägg har tagit mig ungefär 30 min att skriva.. Det betyder nog att jag inte har något att säga så.. Puss!


2095. Bebi.

:(

Hittar inte min mobil.. Vet att den är här hemma någonstans men alltså den finns ju ingenstans. Blir så sur. Har inget ljud på heller. Aja ska platta håret, kolla film och sedan plugga lite :) Vi hörs imorgon, HeJ.


is

Hej :)

Sitter nu med färgen i håret. Får väl hoppas att det blir bra. Nej men alltså det kommer inte bli så stor förändring, gjorde det mest för utväxten. Mjau. Tänkte på en sak.. Den tjejen som ligger på 20e plats på mest aktiva har bara skrivit 3 inlägg idag? Aha, detta är mitt 4e tror jag och då borde jag ta hennes plats? Eller hur fan funkar det där? :P

Aja ska ta ut färgen nu :)


Daskad i huvudet

ÄR aaaaaaaaaaaaaaaaaaaassur. Såg en grej igår.. Det finns ett café i USA där man får kasta porslin in i en vägg för att.. bli glad? Nej men för att få ut sin ilska. Vill göra deeeeeeeeeeeet!! Vet att det skulle funka. För känner att jag vill ha sönder något liksom.. MHihihihHIHI!!!! :) Kände alltid såhär förut men kan inte komma på vad jag gjorde åt det.. Eller jo hahhahhahaha, brukade radera alla sms från den jag var sur på. kul. Det funkar inte, så ni vet ;)


Tror att jag behöver lite uppmärksamhet. Ge mig!!!!!! Nej skämta.. Behöver cola.


Ska färga mitt hår SVART nu!!! PuSs


Don't fucking overdrive

Det sa min far till en engelsman en gång. HAAAAAAAAAAA!!

Aja, hej :) Hejdå.


He must cut the cheese all day long



Jag vet att bilden suger, kunde inte redigera :)
Tror att man skulle springa en kilometer. När jag fick reda på det ville jag typ dö. Nej men tyckte iaf att det var jättelångt. Kom iaf på sjuttonde plats av 250 typ. Blev väldans glad! :D

Tror det blir att sova nu. Puss.

Knights of cydonia

sweet sour sauce on your pussy. USCH!!! DUndudunudnu!!!!!!....... -.- victor TYCkte att jag skulle skriva det. dUnnn dunn udunnn!!!!! Jag ligger i en skön säng atm. Idag har man väl gjort det man är bäst på. Den som gissar rätt på vad det är får en länk. Någon som vill ha mina 10 läsare kanske?!?!?! Tänkte väl det.

Vill lägga in youtube klipp men hur fan gör man det då? Någon som kan lära mig? Även den som gör det får en länk.
Sophie vill att jag ska göra en videoblogg :D Har dock ingenting att filma med.. :( Skulle ändå inte varit något roligt för jag skulle bara ha varit som Nenno!!!1!!!>! Skämta. men blä på henne. Nej nu ska vi inte vara elaka, för då får man det rika folket på sig :) Ska fan kopiera ett inlägg hon skrivit som jag skrattde mycket åt!!!! Vänta.

Så!!
"Woho nu är jag hemma och inte är jag glad heller. Jag är tvungen att åka blåa linjen för att komma till praktiken och komma hem. Det suger rejält!! Där kommer jag med min kappa, med mina smycken och med min väska och skor och kläder och så åker man med länningar. NEJ, usch så ytlig jag låter. Men det handlar om vad jag känner. Jag känner att jag inte passar in där, alls. Jag är en fin flicka och det vet ju alla som känner mig. "Du är den där fina flickan", "Kan du sitta här fina flicka?". Sånna kommentarer får jag av mina kompisar. Obehagligt att åka blåa linjen."


Nu är det någon som kommer få dask :D


SmeK


Speeding cars


Vette fan.

Ville kissa på alla.

Ville ha en puss.



NeJ, iNtE sErIöSt. Och ja, jag gillar gossedjur :)

<33<3<3<3



Jag och Peri var lite kära i ronaldinho, så vi gick på båda Brasiliens matcher. N44b vi var alltså. Vet inte ens varför jag skriver det här? -.- ...... HIhiHIHIHI!! Sophie älskar kenza!!!

Mission

Idag ska jag och Sophie ut på ett mission förstår ni. Vi ska till donken!! Haha nej men dit också.



















Puzzisar

gå naken då med mig :)

Hahahhahahahahaaahaaaa!!

sweet about me



Antingen är det jag eller Sophie som tagit denna bild. Tror att det är jag faktiskt.
Aja, den var gullig,

Rött



Dåliga hörlurar. Fin färg.

Black ghosts

I'm sorry he's mine
Well I'm sorry that I made you sad
but I am even glader he's mine
He's mine
And I'm sorry that I lost you friend
But I would do it once again

Höhöhöö!!!

Hej BtW. Naiz dag. Faktiskt. Inte på humör att skriva, utan på att typ gå ut naken. Vill ha sommar! Skriver sen, HeIdÅ.

Oh boy

Oh boy
You make me feel like
oh boy
You make me feel like
No boy
can make me feel like you
I really really want you

oh boy
You make me feel so
oh boy
You really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I´ve ever seen
and you´ve got that something
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna

make me swirl
like a tiny little pearl
I will patiently wait
until you´re done
with that other girl

I don´t care
about your so damn good excuses
cus they turn me on
yeah they turn me strong, t they turn me on, you know how to light my fuses

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
Can make me feel like you
I really really want you

oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don´t know what to do
I really really wanna you

you (na na na na)
yeah yeah yeah yeah
really,really turn me on

19:25

Hej.

Tycker att alla ska säga GrAtTiS till moi. Nej jag fyller inte år. Det är någonting större. Ja. Har inte somnat efter skolan.

När jag kom hem ifrån skolan så var jag tvungen att gå och handla med min syster för min mor är nämligen sjuk (tänkte skriva sur.) och det var en väldigt fin upplevelse. När jag kom hem åt jag. Lite roligt att veta sådär. SEN så tittade jag på en film, kommer dock inte ihåg vad den hette. Men alltså fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vilken kiss film. Alltså den var inte dålig, eller jo lite. Men man blev så sur. Typ. Tänke skriva vad som hände i slutet bara för att förstöra filmen, men sen tänkte jag liksom ingen sate kommer någonsin att titta på denna film. Nej. Då var det inte kul.

Andas.

Förresten så träffade jag Amanda idag!!! Naiz. Haha fyfan vad brun hon är. Hon har varit i Thailand i 5 veckor. AboW på det! Idag kom Jennifer hem!!! Haha fyfan vad brun hon är. Hon har varit i Brasilien i 5 veckor. AboW på det!

Heheheh skoja. Eller skojade inte men jag har inte träffat Jennifer än. Men vet att hon är brun :)

Kom på att jag är jävligt bra på att skriva låttexter. Alla i min klass håller med förutom Sophie tror jag. Men det ska vi ändra på. Ska sjunga upp låttexterna för henne tills hon tycker att dom är bra. Sånt brukar funka. Eller så blir det tvärtom att dom hatar den/dom. Men om så är fallet ska jag be henne ljuga. Säga att dom är bra liksom och inte mena det. Det gör inget!!! :) 


Asså ååhhhh har ju gjort  världens finaste bild så går det inte att ladda upp. Ni får se den i nästa inlägg!! Puss

Besserwisser

Hej.

Vill spy på folk som tror att den vet allt. Vet myyyycket mer än vad alla andra gör. Hur dom hela tiden ska upplysa en om deras kunskap. Spy. Spy. Spy. Spy.

Vad fan betyder b00bzor förresten? En viss victor kallade mig det nyss. Han tyckte att det var konstigt att jag inte förstod.
Han visste inte själv vad det betydde så nu fick det bli tuttlisa. WoHo. Kalla mig tuttlisa. Eller kanske Lazzi?

En gång för ganska länge sedan så frågade victor om jag hette Lazzi i efternamn? HAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHA... Han trodde helt seriöst att jag hette Lisa Lazzi. Det skulle ju vara något :)

Fockoffeidå.

es u se kå


MEN GUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vad snygg jag är. Ser ut som att jag har 2 fingrar och jättemycket smink. HIHHHIHIHHI!! Min nya pose. Snygg. Jävlar vad snygg.

Alltså tänkte på en sak.. Om någon säger någonting taskigt om mitt utseende så blir man ju kanske lite ledsen. Såklart. Meeeen, det går ju över fett fooooort!!! Men om någon säger att jag är typ egoistisk eller kanske dum, DÅÅÅ DÅÅÅÅÅ blir det ett jävla liv. Nej men alltså blir mycket ledsnare om någon skulle säga att jag är elak än att jag är ful. Oki?

Tror att det är så bara för att jag kan hålla med lite om att jag är ful (NEEEJ vill inte att ni ska skriva "men du är jättefin") men jag kan inte hålla med om att jag är elak. Tycker inte det. Tycker att jag är sneeeeel... Den som påstår annat ljuger :(
Typ. Kan vara lite fkjglekgrelk om någon har varit elak mot mig.. Ok, mot vissa andra som inte gjort något :( MEN GUUUD, vilken jävla dubbelmoral.. Jag är ju inte alls snäll.

Ska vara snäll.

Nu ska jag lära selma göra en volt, hejdå.

Snel

OmG vad jag är glad. Fucking glad hela tiden. Hahahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är faktiskt sant.. Är glad hela tiden, börjar undra om det är något fel på mig? Ja, kanske. Jag gillar det.

.

Vill inte bo hos dig längre Tobias :(

Ajaj

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AAHAHAHAH.. AAAHAHAHAHA!!! tänker liksom på en sak. En gaaaaaaaaanska så rolig sak. Kanske ni märkte?! Jag och min syster är så sjukt jobbiga mot våra föräldrar. Förstår inte hur dom orkar med oss. Vi är så odrägliga. Hahahah.. Idag när vi åt middag så sitter min far och min syster och skriker åt varandra (Detta är inget ovanligt). Så tar min syster upp ett glas i handen och säger "VILL DU HA DEN HÄR I HUVUDET ELLER?!???". Är det normalt? En annan gång var för ungefär 2 år sen. På den tiden hade vi bara en data. Aja.. Jag satt iaf vid datan och min syster ville nämligen sitta där. Men jag var kung i huset och tänkte inte ge mig så vi började att brottas. Så kommer mamma in i rummet och säger "Men sluta nu Elin, du vet att Lisa är starkare". Det kunde inte elin ta så hon tar upp ett äpple och sular den mot mammas håll. HAHAHAHA så splaassshchch åkte den i i väggen (hon missade, HEhehEheHEeh!!) och det rinner lite gegga längs väggen.

Får jag bo hos dig Tobias?

G to the odis

HeJ

Kom precis hem. Varit i stan och träffat Sophie och Johan. Trevligt! Köpte iaf asmycket godis :)

Haha juste skulle ju berätta vad som hände igår.. Jag har(eller förut. Igår) 4 stycken nummer på min mobil som är +46073.... blabla.. alltså jag har inte orkat skriva vad dom heter. Har tänkt att jag har koll på vilka det är ändå. Iaf, så har jag en kille på min msn som heter Joakim och han var en av dom där som jag inte hade orkat skriva vad han hette. Haha så smsade jag med han(eller som jag trodde var) typ hela kvällen. För att vara lite n00b kan jag ju skriva vår konversation..

Han: Vad heter du på msn då?
Jag: Eh.. du har min msn?
Han: Nej det har jag inte.. vad heter du?
Jag: Jo, men jag heter la... blabla...
Han: Okej, då addar jag dig nu.
Jag: Men du har ju mig redan?!
Han: Nej!
Jag: Haha okej, vad heter du då?!
Han: Anton?
Jag: Hhahahahhahaahhahhah aahaha vaaa?!?!?!?!?!?! Hur fan fick du mitt nummer?
Han: En som jag inte känner skickade ditt nummer till mig.

Konstigt bre?!?!?!!???!?!!?!? Blev lite rädd.
Jaja, nu är det lasagne! PuSs.

Roligt

När jag kommer hem ska jag berätta en rolig grej som hände igår :D Ojojojojoj.....

500

HeJ

Sophier ringde nyss och hon ville att jag skulle följa med och köpa godis. Klar man är på. Det är allt som händer i mitt liv, helt seriöst. Jag är med Sophie, sover, dricker cola, tittar tv, käkar mat, sover lite till, går i skolan, kissar på folk och sover!





Jag klagar inte.

80 år

HeJsAn!

Inte orkat skriva idag för jag har varit lat. Typ. Det var trevligt igår. Vi åt på en restaurang först och sedan gick vi på cirkus cirkör. Ibland var det lite tråkigt. Faktiskt. Men alltid kul att träffa min morbror och hans fru, som förresten väntar barn. MHIHHIHH KUL!!!!!

Jaja idag har jag inte gjort ett piss, har haft sjukt ont i ryggen.. Vilket jag fortfarande har. Så fort jag sträcker på mig för mycket, alltså inte går ihopkurad( HHAHAHA) så får jag ont i ryggen? Så jävla dålig hållning. Är fast i en 80 årings kropp. Mjau.

Här tog det stopp. Suttit i en halvtimma och funderat på vad jag ska skriva. Det sög ju.

Alltså måste börja ta mer bilder med min kamera så att ni kan få se bilder! Nakenbilder. Fast jag suger på att ta kort men haaaaaaaaaha vem bryr sig. Kanske en snopp. 500 olika sorters snoppar tänkte jag och sophie åka till idag, men hon bangade! Nej Ok, jag var för seg. Och hon är sjuk. Känner mig också sjuk.......... :(:(:((:(:((:

HeJdÅ!

leka

Ska till stan nu. Kommer hem sent så jag säger imorgon vad jag gjorde. HheheHEhE!!!

HeJdÅ

Glad

Godmorgon!

Hade lite tid över och kom på att jag måste uppdatera lite. Är man storbloggare så är man..... Så hade Kissie sagt.
PuSs


Nej

Orkar verkligen inte blogga för är icke på humör........ Men detta är nog iallafall världens finaste låt - Robert Pattinson - Let me sign.


Underbart.

Såg nyss att Kenza hade ett bsöksrekord på 58 000. Jag själv ligger på stadiga 40. Det tackar man för.

-

Trött.

Skola

HeJ

Lyssnar på The kooks. Är på sjukt bra humör. Kul. Snart ska man till skolan. Blir väl naiz att träffa att uttrar igen!
Men jag skriver efter skolan för nu är jag lite törstig och tänkte stänga av datorn. HEHHeHe1!!!

PuSs

Fika

Läs mitt "Jag är tråkig" inlägg och kom sedan hem till mig på fika. står utanför och vinkar in er.

Såhär ser jag ut:

Lite skratt

Dom där stentvättade jeansen jag pratade om var ju fula. Hehe. Köpte ingenting. Testade många jeans men det var inga som jag gillade. Bajs.

Hahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! När jag gick och trallade lite sådär så ser jag victor L! Jag ser att han tittar på mig så jag måste ju säga hej liksom. Men vad gör han?! Precis när jag ska säga hej så tittar han bort??!!?! VAAaAAAAA!??!?! den jäveln tittade bort?!?!?!
Sen får jag ett sms av honom där det stod "Hej, är du i täby?" Hahahaahahahahahahahahhhhahaahhahahahahahaahah!!! Och sen kallar han mig feg för att jag inte sa hej..? Jävla kissunge.

Fockoffhei.

Jeeevlar.

Lis är uppe! Haha! Det trodde ni inte vaa!!!!? Har faktiskt varit vaken sedan 11. Duktigt. Var nyss ute med hunden, fan vad fint väder det är :)

Idag tänkte jag dra till täby med sophie, men hon kunde inte så får dra dit ensam. Men jag klarar mig.. Med musik i öronen blir det naaaaaaaaiizz, härligt. Underbart. Fantastiskt.

Puss.

JaG äR tRåKiG

Jag tänkte på en sak... Ni som inte känner mig måste ju tycka att denna blogg suger. Därför att när jag håller på och tramsa runt såhär så tycker ni antagligen inte att det är kul för att ni har inte hört mig säga det i verkligheten. Eller vad fan man ska säga.

Jag pratade om det med Sophie.. och då sa hon.. "Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa precis, för när du skriver så hör jag dig säga det i huvudet och det är därför det är kul". Men det kan ju inte ni andra göra. Synd för er. Hejdå.

17:51

Har haft 33 läsare idag. Kul för dig tänker ni liksom. Men ni kan inte ens räkna till det. Så många är det.

Tisdag

HeJ

Kom precis hem ifrån Sophie där jag har sovit. Vi gjorde inte mycket alls, utan vi tog det bara lungt. Det var naiz. Vi tänkte åka till täby idag men det stänger tydligen 5(?) så det skulle vi inte ha hunnit eftersom att vi(Jag, HEheheHh) vaknade typ 2 tror jag.. Sååååååååååå vi åker dit imorgon isället. Kommer säkert bli samma sak som idag. Snopp.

Såg hockeyn igår. OK en period. Ville krama alla. Dom var så ledsna.

*LeDsEn*

SnoPP

HAHAHAHAHAHAHHAHAAHA A AAAH AH AH AH AH  AHAHAH..A AHAHAHAHAA.A.A   HAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!! :') Skojade! Haha och ni fattade det inte. Hattar er just nu.

Puzz, HEhEhehEhehEHehe!!!

Bre

HeJ

Sitter i soffan hemma hos soffan. Vi har det underbart minst sagt. AboW. HeJdÅ.

Sara som gjort


dsfmeklfhlwef

Åhh, det är sjukt irriterande när en blogg har lösenord.. Försökte gå in på http://stockholmsfjortisaar.blogg.se/ för dom ligger på 19 plats på mest besökta, men VAAAD ÄR DET JAG SER?!?!? Man måste skriva in ett fucking lösenord! Någon som vet deras kanske?!


LeDsEn


Haha


Detta är Sophie och hon är världens snyggaste. JaG kÄnNeR hEnNe!!

15:30



Jag kom på att denna dator är ny och att jag inte har några bilder på den... Men här är iaf en bild ifrån julafton som jag hade kvar på min kamera. Hade inte mycket intressantare bilder på min kamera meeeeeen, en bild på Patrik kan ni få:

Han är världens roligaste. Han kommer förresten ifrån Göteborg :D

Haha jaja, HeJdÅ

Blä

God dag!

Vaknade typ för en timme sen. Mamma kom dock in och väckte mig klockan 10 men jag vägrade att gå upp. hehe. Kommer ju inte komma upp på torsdag alltså.. Jaja skit i det..

När jag var inne i stan i lördags tror jag att det var, så fanns det ett par stentvättade jeans där som var aaaasnajs. Tänkte åka in till täby idag och titta om dom finns där, men det lär jag ju inte hinna så det får man väl göra imorgon.

Har seriöst ingenting att skriva, mitt liv är väldigt ointressant just nu.. Men jag kan lägga in lite bilder strax, HEhEHehEhE........ :)

HeJ

6 läsare <33333333

6 läsare******************* Jävlar alltså!!!

03:43

HeJ

Sitter vid datorn och gör inte mycket alltså. Varit lite knas idag mellan mig och en ung man idag och det slutade ju bajs liksom. Jaja, annars har jag varit och handlat med mor min. Det var väl trevligt. Något som mina 4 läsare måste veta.. HaHAAhaaAAHAAHHHHHHHHHHHAahAH 4!! dom går typ in på min blogg 5 gånger om dagen, vet inte vad som är grejen med det liksom................... Punkt.

Det finns fisk i vatten/Tobias.

Nej men HaHAhaha HEJDÅ


Twilight

Hi.

Idag har man ju varit på bio med Sophie. Det blev Twilight. Igen. Gick runt på stan innan, fick med mig 2 tröjor hem. Lite random sådär.

HHEGeGeHehEH vet inte vad jag ska blogga om. Det kommer jag aldrig att göra, för det här med att skriva är inte riktigt min grej. Den enda gången jag har lust att skriva är dagar som igår. Igår var jag nämligen på lekhumör. JAJAJAA.. HeJdÅ!       

         
Lekte söt imorse. Inget smink har jag på heller.

FDfdfjfwfölS

Har blivit befallen att skriva att Pontus är söt.. Pontus är söt. Hahahha, mupppppppppp... Nej men du ÄÄRRR söt Pontus.  Awiliawww gulligull. Käft.

HeJ

HIhIhiH HEJJJjjj

Kom nyss på att jag har en blogg så jag tänkte att jag kunde skriva lite, för just nu har jag ganska tråkigt. Jag och min syster sitter nämligen med varsin data i min säng. Vi spelar. Vi har inget liv. HIhihihih.............................

Nej men detta sög, SmEk

RSS 2.0