chillerill on the hill

Hahahahaha va?! Varför har jag så många besökare fast jag inte bloggar? Jaja hur mår ni? Jag mår väl bra.. Fast var hemma idag. Har väl inte hänt så mycket egentligen..En fin sak har iofs hänt, men det tänkte jag inte ber'tta om! Har haft nationella i matematik btw! Trodde att jag skulle få IG. Det var svårt.. MYCKET svårare än 92'ornas. Aja, pratade med min lärare och hon sa att mitt prov var okej, alltså jag hade inte fått IG. Hehehe... Har ju G i matte och satsar inte på att höja mig, så bara jag får G är jag nöjd :) Fick förresten tillbaka en hemtenta i SO. BLIR SÅ JÄVLA SUR! Jag tror att min SO lärare hatar mig.. Jag tyckte att jag hade gjort den skitbra, men ändå fick jag G+/VG.. Äckel... Men jag skulle höja mig ändå, så det är väl chill................................................................... Hej.

Förstahandsval

Hej alla nåbs. Vad händer?

Jag gör nada... Väntar på att klockiZ ska bli 17:45, för då vandrar jag ner till centrum och tar tåget till bb. Först ska jag se P 93's match och sedan direkt efter F 93's match! Eliiiiit vettni. Är oerhört taggad på att spela, men men.. Hade tänkt att dra och träna om inte allt för länge ch bara testa liksom.. Se om jag vill börja igen. :)

Kom förresten in på mitt första val! Eller alltså det är ju just nu, men aja :) känns fiiiint. Alla (tror jag?) flickorna i min klass som jag umgås med har också valt den linjen, och kommit in. Så som det ser ut just nu så kommer vi alla att fortsätta gå i samma klass :D Då har jag och sophie gått i samma klass sen dagis.. Hihihi.... H3h3.

Vet inte vad som kommer att hända i helgen, men det blir nog mys! :) Ska försöka uppdatera mer... PUSS


Sophie! Hehe..

Tiesto min vän, Tiesto.

Hej!

Hur är det med er? Äre chilll äre chill äre chill? Aaa det är chill.

Sitter här och lyssnar på tiestooooooooooooooooooooooo. Mycket bra. Idag har jag inte gjort något.. Eller jag har iaf varit och handlat hårfärg. Ska färga håret imorgon. Ikväll ska jag bara slappa! Har hyrt två stycken filmer som jag och mor min ska titta på. Wanted och Australia! Sett wanted, men ej Australia. Den är säkert bra.


Seriöst.. Har inte plugga något detta lov. Har vi INGA läxor eller 9aaa? Har vi inte det? Verkligen inte? Skönt isf.. Och om vi har det så kan jag ändå inte göra det för har ju inte böcker.... Det ÄR chill.


Imorgon vet jag inte vad som händer.. Robban den boegen ville träffa mig.. Men nja.. Får se. Hittar väl på någe! Nu ska jag äta godis, har jättemycket<3333 Puss på kindaaa'


Fanfanfan!!!!!!

MARIA!!!! Amagaddd förlåt... love yahh, dehh vetuuu<3333


Bajk

Heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.


Igår: Grillade med 100 personer<3 Nej men dagen började med att jag gick upp, åt frukost, klädde på mig.... Sånt man brukar göra.. När klockan var typ halv 12 så gick jag till min far och skulle hämta pengar. Min far hade nämligen lagt 200 kr där som var MINA. Den ena hade min syster redan tagit, det visste jag. Jag gick iaf dit.. låser upp och går in i köket. Men VART är hundralappen? Va? VA?! Tror ni inte att den jäveln har tagit den andra då också eller? Jo, såklart hon hade. Blev liiiiite upprörd och ringde min far... Upptaget, SÅKLART. Ringde igen och igen.. och tillslut så svarade han. flipppflippppppp.. Gick sen och mötte Sophie nedanför mig och gick till centrum. Mötte far där, fick pengar och åkte in till staden. Åt lite cheesburgare, drog ner till vattnet och åt glass. Drog sedan hem.. Åt middag..
Tänkte dra ihop lite folk igen och grilla vid norris, men det var redan folk som skulle grilla vid badberget så vi bestämde oss för att åka dit.
Efter middagen så kom Sophie förbi mig och vi drog ner till centrum. Gick in till konsum och väntade på Felicia och Amanda... Aja orkar inte berätta mer.... Felicia, Amanda, Lisa, Sophie Lö, Elin, Andrea (Glömt nån?) kom efter ett tag så gick vi till tåget och.. åkte. På tåget mötte vi Johan, Gustav och Skinkan.. Vi gick med dom till stället dårå. JÄTTEstor brasa var det<3 Frös som fan............ Det kom fjortisar, spydde... Drog hem... Det var den dagen deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Nej men det var väl mys. Kanske. Lite.

Hej igen. Mår ni bra? Varför är det ingen som svarar när jag frågar?!?!?!?!??!?!

Idag har jag inte gjort ett baaajs. Skönt. Just nu tittar jag på Ironman. Vill gå och köpa godis men orkar jag det? Nej. Det borde finnas sån är grej så att man kan ringa ett ställe så kommer dom med godis? Som med ringpizza alltså. Softt... Hehe soft.. Fina ord jag använder. Hhgjek-lrcebhh.. :) PIssssss.sss.ss..


Tår i ögat

Kan någon kirra han till mig? Tack.

Vart är du Sophie ?Halllååå...? Du sa att du skulle komma hem IDAG. Om 2 timmar är det inte IDAG längre!! Du har 2 timmar på dig att komma hem, okej?!??!?!!?!!?

Gjåt. . . ...........

UtforskareN'

Hej bebisar.  J A G  S U G E R  P Å  A T T  U P P D A T E R A. Mjau.
Mår ni bra eller? Jag mår fiiiiiiiiiiiiiiiint. Tänkte berätta lite kort om jag var jag har gjort i helgen..

Fredags: På dagen gjorde jag ingenting tror jag, men på kvällen runt 21:00 så drog jag ner till centrum med Andrea. Vi köpte godis och sånt där vettni. När vi hade gjort det så drog vi hem till Elin. Tittade lite på vänner och sedan tittade vi på en film. Seven pounds. Den var bra :) Efter den så tittade vi på gamla bilder. HAHAHAHHAH, fan vad vi skrattade. Andrea höll helt seriöst på att dö. Drog iaf hem vid halv 2 tiden(?), och somnade direkt.

Lördags: På dagen så åkte jag och köpte strumbyxor i Täby. Chillade sen hela dagen. Hade bajstråkigt.......... Visste inte vad jag skulle göra på kvällen, men sen så loggade en bög in. Andrea. Hon visste inte heller vad hon skulle göra, så vi drog ihop typ 15 personer och drog och grillade. Haha eller grillade och grillade.. Vi hade iaf en brasa. Det var väl mys.. Drog hem rätt tidigt, typ halv 12. Frös som faaaaaaaaaaaaaaaaaan, även fast jag satt med filt, vantar och en Johan och Andrea bredvid mig.

Söndag. Igår alltså. hihiiihih!!!!: Var bara och chillade hemma hela dagen. Tittade fotboll, åt godis och bajs. Sen på kvällen tog jag en promenad med min syster (Jaa... Min syster, Sophie... Vad ska duu gööraaa åt sakeeeen? Lala). Inget mer hände!!!!

Idag: Inte gjort ett bajs. Trodde att jag skulle vara med Nickepicke_coolboy. MEEEEN han har dragit och varit med Jesper och Oskar. Gay gay gay gay gay....... För er som inte vet så är niklas ett ragg som Jesper har kirrat till mig<3 Ska kirra ett till han med.. Så om det är någon som känner sig manad så säg till.

Sophie kommer hem idag<33333333 Har saknat henne.. Helt sjukt.. Hon har ju bara varit borta i 4 dagar? Och i sommar ska hon bort till Thailandet i en månad. Hur FAN ska det gå!?!?!?!? Va? VA?!

PUSS!

Bild 1: Jesper fin
Bild 2: Andrea fin
Bild 3: Elin fin

   

Sommar

Hej bebisar. Älskar er. Älskar allt. Älskar alla.

Hur mår ni?! Jag mår fiiiiiiiiiiiiiiint! Ska snart dra till stan och kirra nya skor. Har typ bara vinterskor. Fan vad fint väder det är<3333 Konstigt hur vädret kan göra en så jävla glad. Skulle egentligen åka och titta på söta Assar, men är lite förkyld så det gick ju ej.

HIHHIhhhIHihihHHIhiH!!!!! Ska försöka blogga lite mer. Hejdå fina bebisar.

RSS 2.0