Was ist los? Es ist party angesagt!


50 degrees

Gårdagen var inte rolig. Efter skolan gick jag och la mig i sängen och kände mig dålig. Feber. Låg hemma hela kvällen och hyrde några filmer på tv'n. Som tur är så har jag mått mycket bättre idag. Var i täby med mami, och meningen var att jag skulle shoppa myyycket kläder. Kom hem med en sak.. tråkigt.
Plagget som följde med hem idag. Typ en vår/sommar-jacka :)

louder!

Skoldagen är över och jag har lov!!! Först blir det hem till papi och fira honom, sen blir det svulla med tjejerna ikväll. En fågel viskade i mitt öra att det är ca 55 skoldagar kvar tills sommarlovet. Det är väl inte så myckeeett? Ne :) Slänger in två låtar. Det ska jag fan börja med...
Den första låten är riktigt braaa

Lov

Sitter på lektion och räknar ner klockan till lov!! 40 min kvar. Ska bli så otroligt skönt :)

:(


RHODOS BOKAT!


Solen lyser och nu blir det jobb

hehe inviger mina nya solbrillor. Nu fattas det bara lite värme till detta land, så åker skinnjackan på också!

dirty bit


OK

Har legat inne hela helgen pga att jag har varit sjuk, så himla tråkigt.. har legat och tittat på "lyxhem till salu" i ca 30 timmar.. kul liv. Idag så har jag dock varit hos min mormor och ätit världens godaste mat och träffat världens sötaste kusin :D
Livet är inte sådär jättekul just nu hehe. Är sjukt trött på vintern och jävla piss-skolan alltså.. Men det är looooooov om 6 dagar!! Rhodos ska bokas i veckan!! Sommarlovet kommer bli G R Y M T!

Victoria's secret fashion show

Bästa delen i vsfs. Älskar Erin och Behati!!

sum

guten morgen! Började dagen med en smoothie, helt okej. Snart ska jag iväg till jobbet, sedan hem för att plugga :( Längtar så jävla mycket till sommaren. Peace and love och Rhodos. Bara vara ledig i 10 veckor och grilla, festa och mysa med vännerna och min man. Och längtar jääääääääääääävligt mycket tills jag fyller 18! Exakt 2 månader efter sommarlovet är slut. Bäst att dom 2 månaderna går snabbt :D

helgen

I fredag så kunde jag inte komma fram till skolan, därför så vandrade jag hem i söstormen till Amanda. Senare på kvällen åkte jag hem till Robban där jag har varit hela helgen. Vi har bara tagit det luuugnt. Skulle vara jävligt skönt om helgen var typ 4 dagar. Det skulle vara lite mer fair :D


Rhodos

Snart bokas resan!


If i had a type then baby it would be you


random från ipod


14 månader med dig

I never thought I'd be in love like this
When I look at you my mind goes on a trip
Then you came in and knocked me on my face
Feels like I'm in a race but I already won first place
I never thought I'd fall for you as hard as I did
You got me thinking about our life, our house and kids
Every morning I look at you and smile
Cause boy you came around and you knocked me down

match maker

Hallllååååå.
Det var så jävla skönt att vara ledig idag också, och kunna gå upp klockan 12. Härligt att vakna upp bredvid sin man också :D Kom i alla fall precis hem från jobbet. Nu ska jag kolla halv 8 hos mig och bara ta det lugnt. Imorgon är det skola.... BLÄ.

Märta och Elias! Sååå söta. Märta är kär i Elias, men Elias vet inte vem han är kär i än. Han vet tydligen det när han är 6 år, haha.

 


Awesome

Nu har vi precis ätit, det var väldigt gott! Jag har ätit: två pannkakor, två frallor, bacon och äggröra haha. Snart ska jag iväg och jobba, sedan ska jag hem till Robban. Riktigt bra dag :)

Ledig

God morgon! Jag vaknade nyss och ska precis hoppa in i duschen. Sedan ska jag till centrum för att möta upp Linnea, Elin och Amanda för att göra en brunch :D Dom tre ska köra på pannkakor med nutella, och jag kör på bacon, äggröra och fralla. Såååå gott!
Nu måste jag skynda mig, bussen går snart! Bye

L.E.D

Dagens humör: Väldigt glad!
Dagens mående: trött
Dagens borde: plugga
Dagens frisyr: Bulleee
Dagens klädsel: jeans och en blus
Dagens planer: sova
Dagens vill ha: Sommar!
Dagens längtan: Robban
Dagens funderingar: Varför har vissa så himla svårt för att säga sanningen?
Dagens beroende: Coca-cola
Dagens tråkigaste: personer i ens omgivning som ljuger
Dagens tidning:
Dagens låt: The girl that I want - Alex De Guirior feat. Jay Colin

Ni är så jävla bra


bra

Hej! Vad bra det har gått med bloggandet..
I fredags så var jag med Robban och bara tog det lugnt. Och gårdagen började med att jag åkte hem från Robert och mötte sedan upp jennifer i centrum för att köpa mat. Vi gick hem till Jennifer och åt, fixade vårat hår och gick sedan vidare till Linnea där Amanda, Elin och Linnea (såklart) var. Där fixade vi till det sista och drog sedan vidare till Robert där det var fest. Jag hade sjuuuuuuukt kul. Efter det så blev det efterfest med Christoffer i Täby, sedan blev det raka vägen hem och ner i soffan. Bombay dreams somna vi till :D
Innan vi drog hem till Robert. Första bilden: jag. Andra bilden: Elin, Jennifer och Linnea.

G6

Hemma från jobbet. Fy fan vad trött jag är. Ska ta en dusch nu och sedan lägga mig i sängen med ett glas oboy och titta halv 8 hos mig. Halv 8 hos mig är fan det bästa programmet som existerar.
Over and out!
Halv åtta hos mig

work

Nu ska jag iväg till världens slappaste jobb :D

All you have to do in life is go out with your friends, party hard, and look twice as good as the bitch standing next to you


Lista

Lovar du att vara ärlig? Ja. Du heter: Lisa Söderberg. Smeknamn: Har typ inget :) Låt som när du är ledsen sörjer till: Never easy - Kurt Nilsen. Beroende av: Mina vänner! Vad tror folk om dig: Har verkligen ingen aning. Typ skönaste tjejen ever. Stämmer det: Ja. Vad får du oftast komplimanger för: skulle väl i så fall vara mitt hår. Vad säger du för att imponera på någon: Haha jag brukar inte försöka impa på folk. Hur imponerar man på dig: Världens bästa partymode :D Brukar du skratta för dig själv: Självklart! Vad står det i ditt senaste inkomna SMS: Ska duscha nu bebi :) Jag älskar dig<3. Var bor du: Vallentuna. Trivs du där: Nja, jag vill bo i stan, eller åtminstonde närmare stan. Äger du några converse: Ja två par. Röda och svarta. Sprit, cider, vin eller öl: Cider :) Brukar du bli för full: Haha ne. Är du allergisk mot något: Pollen :( Hur svarar du i mobilen: Hallå! Antal timmar sömn inatt: 7. brukar du komma i tid: Jag kommer nästan alltid i tid när jag ska träffa någon kompis, men jag kommer ganska sällan i tid till skolan, hehe. När mår du bra: En sommarkväll med en cider i handen och taggade människor runt om kring. Eller när jag är med min man :) När blev du fotad senast: Förrförra helgen tror jag. Hur känner du dig nu: Glad.
Orkar inte svara på några fler frågor hehe :) Har nu läst igenom alla mina gamla inlägg och jag dör! DÖR! Vill radera allt.. Jaja, hej rå.

2011

Nu börjar jag skriva i denna blogg igen. Satt och tänkte att det vore jävligt kul att kunna läsa vad man har gjort förut. Det är ett jävligt fult namn på denna blogg, men vet inte vad annars jag kan heta.
Och SHIT vad hetsigt jag skrev förut? Tur att det är ca 2 år sedan, hehe.
CHING

RSS 2.0