:')

Hej! Nu har man antagligen fått en liten kusin :') HihHIHIHIhHIHh!!!!!

Alltså vår SO lärare är så störd... Seriöst.
Emma och jag gick och frågade om man max fick skriva 3 eller 4 sidor, så säger hon "Men vad är det ni inte fattar? Ni går i årskurs 9!" Öhhh aha?! Inte vårt fel att hon har formulerat sig som en jävla penis.

Aja, idag ska jag plugga. SO, hehe.. Det går bra. Tror jag. Förutom dårå att jag antagligen kommer att skriva för mycket. Vi får max skriva 3 stycken A4? Vadå MAX?!?!? Hon tänker inte ta emot det som är mer, har jag hört. Vi får väl seeeeee.

Puss, och smek på er som vill<3


GLAD

jag har inte gjort något i helgen eftersom att jag har varit sjuk. MEN IMORGON SKA JAG FÅ EN KUSIN :D HIHIHIHIHIHIHHIHIHI!!!!! PUSS.


Hälig dag

Hei!

Fan vad fint väder det har varit idag! Vi hade en håltimma idag på 2 timmar, så jag och Sophie drog och köpte kladdkaka och satte oss i solen. Fan vad skönt det var! :) Idag har det inte hänt mycket alls. Har bara sovit och pluggat. Blev klar med min svenska uppgift idag.. eller klar, jag renskrivde.

Imorgon har jag kvartsamtal. Jag hatar det! Jag blir alltså så sjukt nervös.. Sitter alltid och "mmm". Vågar inte säga emot läraren. Hehe. Sen efter skolan ska jag vara med Sophie! Längesen jag var med den lille uttisen. Oklart vad vi ska göra, men vi hittar väl på något :D På lördag vet jag inte vad jag ska göra.. Om det inte händer något så chillar jag väl, men det är mys det määääääääääääähh. På söndag måste jag åka och köpa en jacka.. Min jackis är för varm. Måste plugga också. Har en hemtenta i SO som ska in på onsdag. Segt!

Förresten.. Sorry för att jag inte lägger in några bilder, men jag tar typ aldrig kort. Det är synd eftersom att jag har en bra kamera.. Aja.

Puss på alla, hei!

God natt


Oj!

Eller vänta.. jag är ju glad.

Jag och Sophie satt förresten och snackade om en naiz sak idag. Eller naiz.. naiz är det inte! Vi snackade iaf om att det är väldigt många killar som slutar vara med sina tjejkompisar för att dom har en flickvän. Fattar ni? Jag har en kompis (en killkompis, hehehheeh) som jag brukade snacka med vääääldigt mycket. MEn viiiips så hade kirrat han en flickvän och vi slutade att snacka.. Det stör mig egentligen inte så mycket, utan det som stör mig är att när det är slut mellan dom så börjar denna person att skriva med mig som att allt är bra? Vaaaa?
Sen är du ju självklart massa tjejer som också gör så.. Jag för att ta ett ex.

Hur är det med er? Var gör ni? Vad heter ni på fejjan? PRAATTTAA MEEEDD MIIIIGGGGG!!!

:)

Hej.

Har ingen lust att skriva.. Orkar inte med skolan........  :( Är så jävla deppig typ hela tiden, sjukt jobbigt.. Fast på helgen är jag glad :)

Har ingenting att berätta egentligen förutom att jag hade nationella och var i Täby i dag. Sophie köpte en tröja. Jag åt en cheesburgare förresten <333 Njöt. Tänkte sova nu.. Puss


Försöker förresten att lyssna lite mer av detta och lite mindre av det här

Penna

Mmm hej...

Helgen:
I fredags så var jag med Filip, Jennifer och Marcus. Vi tittade på en aptråkig film.. Sov hemma hos jennifer sen iaf.
I lördags så drog jag hem runt 13:00 kanske.. Jennifer ringde mig senare och undrade om jag skulle med på teater! Jag följde med och den var bra! Rolig och så. Sen drog vi hem till Jennifers, farmors kompis. Hehe. Men det var faktiskt kul! :D Drog sen hem till jennifer, Jannica kom och vi bögade oss... Drog hem till Jannica och hämtade hennes busskort. Drog därefter hem till min mamma,  så att jag kunde hämta mitt busskort.. Sen drog vi hem till min pappa och typ.. sminkade oss? Efter ett tag så tog vi tåget till Bällsta. Mötte Anton och David. Dom ville inte vara hemma hos sig så vi drog hem till Jennifer, aaaa kul........... Vi tittade på en läskig film.. Sen följde jag och Jannica, grabbarna till bussen............ Drog hem och sov. I söndags tittade jag på fotboll med Jennifer, Jannica och André...

Inte så jätterolig helg.. Eller jo mysig :)

Nu är jag sjuk iaf.. Bara för att jag satt i en jävla skog i fredags... Heehehehe tänker inte berätta om det..

Jag är på dåligt humör, tja.

fniss på dig

FAN VAD JAG ÄR GLAD. Åhhh, så jävla glad.. Vi fick tillbaka våra nationella i svenska idag. Trodde att jag skulle få IG på alla, helt jävla seriöst.. på muntliga kändes det som att det gick SKIT, på uppsatsen visste jag inte om jag hade följt uppgiften bra och på läsförståelsen så visste jag att jag hade 3 stycken fel redan innan jag hade fått tillbaka det.. MEN vet ni? Fick VG på alla. Kanske inte ni tycker är bra, men fan vad bra det känns..  :D:D:D:D

Aja, vad ska ni gra ikväll då? Jag ska iaf vara med Jennifer. Vi hittar säkert på något rolig! :D Kanske skriver sen när jag vet vad vi ska göra..

PUSS PÅ ALLA!

Hi

Fucking bajs... Är på dåligt humör.. Har ont i huvudet och måste plugga = inte springa.

Gick för att hämta mina NO böcker men hade glömt den ena i skolan, det sög ju... Hade massa anteckningar där. Får väl typ skriva om dom...

Skulle bara säga det. Säg att jag är snällast så blir jag glad... Puss.


Glad!

HEJ! :D

ÄRE VÅR ELLÄÄHH??? Aaa, tror fan det. Fan vad underbart! Har varit på väldigt bra humör idag :)

Vet ni varför jag inte har bloggat? OK, ska berätta. Min älskade mor har tatt min dator. Haha. Igår var det. Kommer inte få tillbaka den förens jag städer mitt rum, och det tänker jag fan inte göra. OPS! Nej men pallar inteeeeeeeeeeeeee..
Alltså just nu passade jag på att sitta vid mammas data, eftersom att hon är på  jobbet ;)

Fick ett sms ganska nyligen av Nen! Hon vill ut och springa ikväll. Sååå det är det som händer ikväll + att jag måste plugga lite NO dårå. Prov imorgon. Men vet ni?! Jag fattar typ allt! Detta är ovanligt, så ni vet.

Idag åker Sophie bort :( Hon ska till jgkewjcmrkririwirjuiorjewljewl kommer inte ens ihåg vad det heter... Någon skidort iaf.. Lebb hon är.

Puss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Äru myttarN'?

HeJ bEbIsAr!

Fredgs: Gjorde inte ett piss tror jag. Var på så sjukt dåligt humör alltså.. Såååååååååååååå, finns inte så mycket att berätta där inteee!!! 

Lördags: Var på fekkkkkkkkkkeeeeeeeee! Nej men var på fest. Hemma hos anton! JÄVLAR vad han bor fint! Helt seriöst.. sjukt fint hus :) Finns inte så mycket att berätta där heller.. Var inte på så bra humör.. Eller jo, men inte fest humör :PPP Det hände väl inte så mycket egentligen.. Var iaf många där som jag aldrig träffat förut, så det var väl kul. Vi kom hem drygt två, la oss i sängen och somnade väldigt fort...

Jag tog inga bilder och det tror jag inte att någon heller gjorde, så kan ju tyvärr inte lägga in några bilder.. Hehe eller jag filmade.. Inget intressant dock :)

Nu så gör jag ingenting.. Borde plugga NO eftersom att jag har prov på torsdag och jag fattar INGENTING :( + att jag har prov i matte på fredag, fattar ingenting där heller.. Har även ett svenska arbete som ska in på måndag och en hemtenta som ska in nästa onsdag. Chill huh? Jag kissar på sånt här...

Tänkte börja plugga nu. Eller inte....... Puss.


Katter







Lite golliga bilder. Och ja, det är kiss på sista bilden. Tja!

Fredag!

Hej!

Hur mår ni? Hehe idag mår jag bättre. Eller jag mådde bättre redan igår, tack vare Sophie :) Världens finaste människa tror jag visst att hon är..

Idag i skolan så hade jag nationella i engelska. Både läsförståelse och hör. läs gick väl helt okej tror jag, dock gick hör piss... Det kanske bara är jag som är dum i huvudet, men jag tyckte att det var svårt.
Hade förresten nationella i svenska igår. Muntliga. Haha alla hade sagt innan "det är skilätt!!", så jag var inte orolig alls! Men alltså när bandet började så liksom wtf?!?!?!?! Killen som pratade sade typ "PrästArne och hans 45655432435 döttrar, Lotta, Fia, GFgrdngjrjglkr, Sofie, Elin, Gay, Plutten, Frida.. Okej, så kanske det inte var, men fattade helt seriöst inte ett skit. Det var gammaldagssvenska också, heheh. Aja, det blir säkert bra. Det brukar lösa sig :)

Vad händer idag då kära vänner? Först så ska jag ut och äta middag med min familj (mor och Elin dårå) och en annan familj. Efter det så ska vi på teater. Min kompis är med i den. Alltså det är den familjen vi ska ut och äta med barn, hehe! Fattar ni? Mmmmmm..
Efter det skule jag egentligen på fest, men båda blev inställda?!?! Mjau. Jennifer frågade om jag ville med till Anton, men jag är inte så taggad.. Kanske blir sen :) Ringer iaf henne så får vi se hur det blir. Annars är jag väl bara hemma och slappar idag, men det är ju skönt! :)

Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Hey baby med deadmau5! Har glömt bort hur man lägger in filmer från youtube, men om jag kommer på så lägger jag in låten.

Ha det bra ikväll! Puss.


Här är låten!

Ledsen

Är så jävla sur på allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. Jävla adam som förstörde min kväll.

går helt seriöst och lägger mig nu. God natt.

Åh... Klädpoker!


Om datumet på bilden stämmer (vilket det nog gör) så var detta för nästan 4 år sedan. På denna bild så kör vi klädpoker. Simon äh fäätt sexiii.. Senare den kvällen fick vi se Robins lille snopp :')

Hehe kan berätta en rolig grej därifrån..

Vi i min klass stod alla samlade och alla föräldrar (dom som hade följt med). Dom var lite sura på oss för att det var några som hade snott saker ifrån deras stuga och stökat till. Så iaf säger dom att vi inte får bada, åka kanot osv om inte den/dom som hade gort det sa det till dom.. Vi stod där iaf sjukt länge och alla blev fett lacka för att dom som hade gjorde det inte erkände. Sen så kliver typ Jennifer, Amanda och Linne fram, gråtandes, och säger att det var dom.. HAHAHAHAAHAAH.............

Mmmmm ni kanske inte fattar, orkar inte skriva tydligare för Sophie berättade nyss en sak som jag blev ledsen i ögat av :(

:'(

Hej små pluttisar. Åh gud, jag ser hemsk ut :/ Sophie tyckte att det såg ut som att jag  hade fått en kuk i ögat, hehe.. hehhe.... Nej men alltså det är sjukt svullet.. Om det har blivit lite bättre imorgon så drar jag till skolan, annars stannar jag hemma igen. VET fett töntigt men jag kan helt ärligt inte gå ut så.....................................

Just nu sitter jag med datan i soffan.. Tittar alltså på TV samtidigt.. Mmmmm åt nyss 3 cheesbrugare, haha. Måste börja träna snart igen.. inte tränat på typ.. 3 månader :( Vill ju börja gymma på gym&sim men frjekjgr.eghkuehjfkewfwelfjewkrhkewfew om man är under 16 får man inte gymma där. Bajsar på sånt..

Nu hade jag tänkt att gå och dö.. Gråta lite iaf.. Piss.

Är med i grej så.. Länkar en tjej :)

Aj mitt öga

Hei.... Jag är inte glad. Varför jag inte är glad är för att mitt ena öga är helt svullet. HAHHAHA. Nej men serri.. Det ser helt sjukt ut.. Gick inte till skolan idag. Skulle ha haft muntliga i svenska idag egentligen men men.. Simon lär bli sur på moi :( Kan berätta om min helg iaf..

I fredags så var det ju skola som vanligt. Jag skulle egentligen ha haft muntliga då, men vi hade redan slutat och jag ville hem så jag sa då att vi kunde ta det på måndag ist och då lackade Simon curry på mig för vi skulle nämligen göra det tillsammans. Alltså han ville göra det då. Aja.. jag gick hem och tog bort allt smink. Såååååååååå plingade det på dörrisen, det var jen. Vi gick till far min. Jag duschade, fönade håret och plattade det medans jennifer tittade på tv. När klockan var runt 4 så drog vi till Täby och köpte en ring och en ros till Emma som fyllde år. När vi kom hem till Vallentuna igen så tog vi bussen hem till jennifer, så fixade hon sig. Därefter så kom pappa och hämtade oss och körde oss ner till centrum. Där åt vi. Alla 3 alltså. När klockan var typ............ vette fan.. halv 9-9 så drog vi hem till mig och fixade oss. Efter en timma eller mindre eller hur fan mycket klockan var så åkte vi upp till Emma. Hälsade iaf på alla, men hahhahahha när jag skulle hälsa på Julia (som jag känner väldigt bra) så säger hon "vem?" öööh aaa.. Iaf så var det ganska segt som sagt. Dom körde mest bara ölspel hela tiden, vilket jag tycker är så sjukt jävla tråkigt. Hehe men sen så skulle en som hette Karoline dra. Julias kompis. Då skulle självklart Julia följa med henne för hon ville inte att hon skulle gå ensam (vilket jag förstår).. Men JAG ville inte att Julia skulle gå ensam så jag frågade henne om jag inte skulle fråga om Jannica ville följa med. Då säger hon "schhh Lisa.. Schh....". Men nääääää jag gick och frågade Jannica om hon inte skulle följa med henne, men då kom Julia och sa att hon inte skulle följa Karoline. Iaf så gick Karoline så jag gick iväg och gjorde annat. men hahah så går jag förbi hallen, så ser jag Julia öppna dörren och springa ut. Haha och jag tänkte inte på det?!?!? Jag gick och gjorde något.. Ajjjjaaaaa så efter 10 min typ.. så börjar jag att tänka vart fan Julia är liksom.. Så går jag till Jannica och berättar att Julia är borta.. Jannica får panik och letar i hela huset efter henne men näää, hon var borta. Så jag och Jannica går ut på gatan och skriker lite efter den lilla krabaten. Sen kommer André ut och säger att hon är med Karoline. Hahahhahahahaha då har hon alltså sprungit efter Karoline, UTAN skor.. Till centrum :') Det tar väl en kvart till centrum därifrån.. Aja.. Då gick vi in.. sen hände det inte så mycket.. Efter ett tag skulle alla dra till Anton men jag orkade inte.. Ist drog jag, Jannica och Julia hem till Jennifer och bara chillade.. Tittade på film :)

Sorry, jag orkar verkligen inte hoppa mellan raderna.. Ni får väl försöka läsa ändå :P
Det blev ganska långt (och tråkigt), så jag orkar inte skriva om lördagen. Puss.


Spya, fjortis, Valéntuna.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHHAHAH läste precis att självaste lilla kissie ska hit till Vallentuna. ekligt.... Kul om man skulle möta henne.

Lisa fucks Lisa fucks better than Nen fucks........................

Hej tråkiga jävlar..... 

Igår var väl chill.. Var ganska segt men....... Aja, det var chill som sagt.. Bra musik iaf :D

Idag så ska jag på bio men Soffan! A jag vet att det är ovanligt. Vi ska se taken. Orkar helt ärligt inte skriva. MEEEEN jag kan skriva om hela helgen imorgon eller något kanske.. Alltså typ i varenda detalj, Hihi??????? Ha det bra, piss.

Hehe

Hej små uttrar. Just ni sitter jag hemma hos min vän Nen. Hon funderar på vilka kläder hon ska ha ikväll. Vi ska på fest, heheheheheheh.. Först ska vi dock äta med min far.. Kinamat, åh.

Ha en bra fredagskväll, puss.

Vill vara som kissie<333<33<<3

Kan inte någon sno min design så att jag kan anmäla den..............?

You can stand under my umbrella.. Not..................

Hej alla golliga vener.

Inte orkar skriva tyvärr. Under dessa fem dagar då jag inte har bloggat så har det väl egentligen inte hänt så mycket. Har iofs varit i romme vilket var jääääääääääääääääävligt kul. Har egentligen inte tyckt att det varit så kul dom senaste gångerna jag var där, men det var faktiskt najs. Riktigt najs. Ska jag berätta om den dagen ellähh? Mmmm det ska jag..

Jag gick upp 05:00, pigg som fan.. Tog på mig kläder, kissade, satte på mig ytterst lite smink, kollade satt jag hade med mig allt och vandrade iväg. Var väl framme vid min skola 05:43 skulle jag gissa på.. Där stod det 2 bussar, lite sött sådär. Undrade vart fan alla mina vener var... Gick och frågade Rossis i vilken buss 9:orna skulle sitta i. Hon såg lite sur ut och pekade på bussen till höger. Gick dit, går upp för trappan,  så sitter simpalimpa där. "ÄRRUUUU TAGGAD ELLLER LISSAAA?!?!??!" skriker han. Ja. det var jag. Sophie hade redan kirrat en plats till mig så där satte jag mig. Satt ett tag och funtade om jag verkligen skulle ta av mig mjukisbrallorna så att jag bara satt i långkallingar.. Efter att Sophie hade kallat mig tönt och lite sådana ord så tog jag av mig dom.. På resan dit så sov typ alla förutom Adam som jag satt bredvid, eller alltså han satt på andra sidan gången. Kirrade lite godis och snackade med han. När det var en timma kvar så vaknade alla till liv, gööööötttt... Vi kom fram, ställde oss i ett fint led och följde efter nissen. Jag kom längst fram, hihihhhiihhihhihihiihi!!! Tog min utrustning, satte på mig den och vara REDO. Vi började lite lätt i barbacken eftersom att det var Emmas första gång hon åkte skidor. I början ramlade hon rätt mycket men oojojojojo vad hon åkte störtlopp sen. Härligt. Vi åkte alla backar förutom svarta, hehehehe.. Eller vi och vi.. Jag, Emma och Felicia åkte inte svarta med det gjorde dom andra. Proffsen vettni..

Orkar fan inte skriva mer.. Ni kan dock få lite bilder.



Adam jobbar på skönhetssömnen.

Andrea fin.

Lisa <3 Lisa


Sophie lite mystisk

Hahaha Jesper smsar med Niklas? Orkar inte leva upp till namnet SkrytarN' så väljer att inte berätta. Hi.

Undrar en sak förresten.. Varför har jag mer läsare när jag inte bloggar än när jag bloggare?


RSS 2.0