LML

wääääääh, ska bli bättre på att blogga. Sista dagen på lovet nu, så om jag ska sammanfatta detta lov: Festa, sola, sova, jävligt mycket godis, två helvetes baksmällor haha. Som sagt så firades Sara och Soffan förra lördan'. Och jag hade lovat Ellen att jag skulle köra all in, hon hade lovat mig och vi bangar inte! För bangare har inga polare! Så i söndags vaknade jag kl 10 på morgonen och mådde förjäkla dåligt och mådde inte bra förrän måndan'. Så himla osmutt!
Lite bilder från i lördags:
Bilderna är tagna från Sara. Nu ska jag sussa. ssup

Party rock is in the house tonight

Men hejsan! Nu är det lov och nu kaaanske jag orkar blogga lite mer. Livet känns så jävla gött just nu. Speciellt igår! Fick sluta 3 timmar tidigare, det var jävligt soligt, lov och jag har så fina vänner. På kvällen igår var jag bara hemma hos Andrea med tjejerna och tog det lugnt. Åt jordgubbar med smällt choklad, så gottttt. Idag blir det fest :D Sara har fyllt 18 och Soffan fyller på fredag!! wiieee.
Lägger upp lite sköna låtar :D

:)

I lördags var jag och hälsade på min morbror på dagen. Assar hade fyllt två år och dom har fått en till liten bebe! Sen åkte jag hem till Robban. Lagade lite middag, kolla lite cm.. Jag somnade halv 12 och Robban satt och spelade data. Haha bäst.

18

HEJ! jag har inte orkat blogga.. Hinner inte direkt heller, aja. I fredags var det fest för manne som fyllt 18 år! Vi fick riktigt god mat och efter det blev det dans resten av kvällen. Alla killar hade kostym och alla(?) tjejer hade klänning och klackskor, riktigt stiligt :D
Jag och Andrea
Amanda med sin bordsherre :D
wie..
hotshot!
Alla bilder är tagna från Amanda!!

RSS 2.0